* İGEME İhracat Günlüğü Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İGEME İhracat Günlüğü Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi’nin (İGEME) iş dünyasına vermiş olduğu hizmetleri zenginleştirmek amacıyla web ortamında yeni bir projeyi hayata geçirdiği ve söz konusu projenin, ihracatçı firmaların karşılıklı etkileşimini güçlendirmeyi amaçlayan “İGEME İhracat Günlüğü”, http://blog.igeme.gov.tr adresi üzeinden yayına başlamış olduğu bildirilmiştir.

Günlük üzerinde, ihracatçı firmaları ve yurtdışında bulunan işadamlarımızı bilgilendirmek amacıyla Ticaret Müşavirlikleri ve İGEME tarafından hazırlanan ihracatla ilgili güncel gelişmeler, güncel Pazar bilgileri gibi firmalarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkin cevap verecek hususların yer alacağı, RSS sistemine abone olan firmaların yeni giriş yapılan bilgileri anlık olarak takip edebilecekleri belirtilmiştir.