İHALE DUYURUSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İHALE DUYURUSU

Muğla Teknopark AŞ’ye ait Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi Sınırları içerisinde bulunan Muğla Teknopark İdari Bina,-Kuluçka Merkezi, Trafo Binası, Sarnıç Binası Araç ve yaya giriş binası İnce İnşaat – Mekanik - Elektrik imalatları ile kısmi çevre ve alt yapı inşaatı işleri Davet Usulü – Pazarlık (Açık Eksiltme) usulü ile ihaleye verilecektir.

Söz konusu ihale, Menteşe/Muğla adresinde yapılacak olup, Muğla Teknopark İdari Bina, Kuluçka Merkezi, Trafo Binası, Sarnıç Binası Araç ve yaya giriş binası İnce İnşaat – Mekanik - Elektrik işlerinin uygulama proje ve mahal listelerinde belirtilen imalatlara uygun olarak anahtar teslimi götürü bedel ile yapılacaktır.

Tekliflerin sunulacağı adres: Muğla Sıtkı Koçman Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörlüğü, Araştırma Laboratuvarı Merkezi (ALM) Kötekli Kampüsü PK. 48000 Menteşe/Muğla ‘dır.

İhalenin yapılacağı adres: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ALM Toplantı Salonu, İhale (son teklif verme) tarihi 19.09.2019 , İhale (son teklif verme) saati: 15:00 ‘dir.

İhale dokümanı satış bedeli (varsa vergi dahil): 500,00 TRY (Türk Lirası) (Beş Yüz Türk Lirası), İsteklinin cirosunun teklif ettiği bedelin % 25'inden, taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarının ise teklif ettiği bedelin % 15'inden az olmaması gerekir. Bununla birlikte, teklif fiyatından bağımsız olarak, isteklinin cirosunun en az 3.000.000,00 TRY (Üç Milyon Türk Lirası) olması gerekir.

İhale dokümanının satın alınabileceği yer: Muğla Sıtkı Koçman Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörlüğü, Araştırma Laboratuvarı Merkezi (ALM) Kötekli Kampüsü PK. 48000 Menteşe/Muğla

Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu ihale kapsamında; tamamlama, onarım, sondaj, güçlendirme, montaj  işleri vb. yapım işlerine ait iş deneyim belgeleri benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.

Bu ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.

Yeterliliği tespit edilen istekliler ile sözlü olarak açık eksiltme yapılmak suretiyle fiyat üzerinden pazarlık yapılacaktır.

Yapılan değerlendirme sonucunda ihale komisyonu tarafından ihale, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren istekli üzerinde bırakılır. Ancak, İhale Komisyonu ihaleyi dilediği istekliye vermeye ya da iptal etmeye yetkilidir.

İhale ile ilgilenen üyelerimiz İhale dokümanını Muğla Sıtkı Koçman Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörlüğü’nden satın alabilirler.

İhale Duyurusu İndir