İHALE İLANI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi 214 ada 2 parsel numaralı,

Seydikemer İlçesi Gölbent Mahallesi 2496 parsel numaralı

Seydikemer İlçesi Güneşli Mahallesi 394 parsel numaralı

taşınmazlar üzerinde ilan metni listesi belirtilen Hazineye ait taşınmazların arsa karşılığı verilecek Çevre tazimi dahil anahtar teslim okul inşaatı ihalesi 08/05/2018 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 51’inci maddesine göre “Pazarlık Usulü” ile yapılacak olup, ilan metni ekte yer almaktadır.

İHALE İLANI METNİ