* İhracatçı Birlikleri – 3. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İhracatçı Birlikleri – 3. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) koordinatörlüğü, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB) Genel Sekreterliği ve İstanbul İhracatçı Birlikleri, Ege İhracatçı Birlikleri ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin katkılarıyla, mobilya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak ve tasarımın sektör için önemini vurgulamak amacıyla, “ İhracatçı Birlikleri – Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması”nın üçüncüsünün 04 Mart 2010 tarihinde İstanbul’da Rahmi KOÇ Müzesi’nde düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu çerçevede, “İhracatçı Birlikleri – 3. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması”na başvurmak isteyen tüm katılımcıların söz konusu yarışmaya online başvuru yapabilmesini ve yarışma hakkındaki tüm bilgilere ulaşabilmelerini teminen bir web sitesinin ( www.designforexport.org ) hazırlatılmış olduğu, yarışmaya ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı söz konusu web sitesinin 09.10.2009 tarihi itibariyle kullanıma ve yarışma başvurularına açıldığı belirtilmiştir.