İHRACATÇI/İTHALATÇI ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İHRACATÇI/İTHALATÇI ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

TOBB’dan gelen 09/07/2019 tarih ve 7275 sayılı yazıda, “Dış Ticaret ve Gümrük İşlemlerinde” gereksinim duyulan belgelerin envanterinin çıkarılması ile belge formalite ve harçlardan ticari maliyet doğuranların tespit edilmesine hususunda Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Çalıştay düzenlenmiştir.

Buna göre; ekte sunulan ihracat ve ithalat aşamasındaki belgeler ile bunun dışında listelerde yer almayan ancak dış ticaret işlemlerinde kullanılan belgelerden azaltılabilecek/kaldırılabilecek olanlarla ilgili görüş ve önerilerinizin gerekçeleri ile birlikte TOBB’a iletmek üzere en geç 6 Ağustos 2019 Salı gününe kadar (ozge.erturk@fto.org.tr) e-posta adresine göndermenizi rica ederiz.

Bilgi: 02526141115/118

İHRACAT BELGELERİ