İHRACATTA HEDEF PAZARLARIN TESPİTİ VE MÜŞTERİYE ULAŞIM YOLLARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İHRACATTA HEDEF PAZARLARIN TESPİTİ VE MÜŞTERİYE ULAŞIM YOLLARI

Eğitim konu başlıkları;

• İhracata Hazırlık ve İhracat Yönetimi,
  • Pazar Araştırması Aşamaları,
  • Masa Başı Çalışma Kaynakları,
  • Pazar Araştırma Çalışması- Ugulama,
  • Müşteriye Ulaşım Teknikleri.

EĞİTİM TARİHİ 26 EKİM 2016
EĞİTİM ADI İHRACATTA HEDEF PAZARLARIN TESPİTİ VE MÜŞTERİYE ULAŞIM YOLLARI
EĞİTMEN

HAKAN AKIN (BHL DANIŞMANLIK)

YER FTSO LİKYA SALONU
SAAT 09.30-17.00
EĞİTİM SÜRESİ 6 SAAT
KAYIT ÜCRETİ ÜCRETSİZ

Başvuru Şartları:

*Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu kararı ile iptal edilmektedir.

*Eğitimlere FTSO üyesi ola aynı işletmeden 4-6 kişi arasına katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde %15 indirim uygulanmaktadır.

*Eğitimlere katılmak isteyenlerin Kalite ve Eğitim Birimimize başvurarak katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgileri ile birlikte katılım ücretini yatırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:

Deren KARASU

Kalite ve Eğitim Birimi