* II. TSK Malzeme Sergisi ve ANSAF’10 - ANKARA SANAYİ FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* II. TSK Malzeme Sergisi ve ANSAF’10 - ANKARA SANAYİ FUARI

Sayın Üyemiz,

Ankara Sanayi Odası ve T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı işbirliği ile 01 Ekim – 10 Ekim 2010 tarihleri arasında savunma sanayimizin, ülkemiz ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirilmesi ve bu alanda mümkün olduğunca dışa bağımlılığın azaltılması ve ihracatın ithalatı karşılama oranının artırılmasına yönelik “II. TSK Malzeme Sergisi” düzenlenecektir.

Söz konusu sergi kapsamında; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), ihtiyaçları doğrultusunda alımını yapmakta olduğu yaklaşık 10.000 adet lojistik ürünün sergilenerek yerli üreticilerimize tanıtılması, böylelikle, söz konusu ürünlerin yerli sanayimiz tarafından üretilebilmesine imkân tanınması amaçlanmaktadır.

Sergiye paralel olarak ANKARA SANAYİ FUARI (ANSAF’10) 1 – 5 Ekim 2010 tarihleri arasında, Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde, ASO ve Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. işbirliği ile düzenlenecektir. Bu fuara öncelikle Savunma Sanayine yönelik üretimleri ve üretim kabiliyetleri olan firmaların katılımı hedeflenmektedir. İlk defa gerçekleştirilecek olan “Ankara Sanayi Fuarı”, ülkemizin sanayi potansiyelinin görülmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

FUARDA YER ALACAK SEKTÖR GRUPLARI
• MAKİNE, METAL İŞLEME
• ENDÜSTRİYEL OTOMASYON
• ENERJİ
• ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
• OTOMOTİV ve YAN SANAYİ
• TAŞIMA, DEPOLAMA, İSTİFLEME VE LOJISTIK
• İNŞAAT ve YAPI MALZEMELERİ
• ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ
• SAVUNMA SANAYİ

Fuar katılım ücretleri aşağıda belirtilmektedir.

Stant İç Alan

0-50 m2 arası: 100 TL + KDV

10-150 m2 arası: 90 TL + KDV

151 m2 ve üzeri: 80 TL + KDV

Stantsız İç Alan

0-50 m2 arası: 85 TL + KDV

10-150 m2 arası: 75 TL + KDV

151 m2 ve üzeri: 65 TL + KDV

Çıplak Dış Alan

50-250 m2: 40 TL + KDV

250-500 m2: 35 TL + KDV

Fuara katılım için son başvuru tarihi 24 Eylül 2010’dur.

Fuarlarla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Forum Fuarcılık A.Ş.

Ankara Tel: 0 312 446 08 22