INFTEXPO ULUSLARARASI GIDA VE TEKNOLOJİ FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

INFTEXPO ULUSLARARASI GIDA VE TEKNOLOJİ FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda, T.C. Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına istinaden, Ürdün'de Uluslararası Gıda ve Teknoloji Fuarı'nın(INFTEXPO 2020)  düzenleneceği iletilmektedir.

Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenecek olan fuarda gıda, içecek ve paketleme sektörlerinde faaliyet gösteren işadamları, ithalatçılar ve sanayicilerin bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Fuar için detaylı bilgi; http://www.inftexpo.com/

Fuara ilişkin dokümanlar ektedir.

İlgili tüm üyelerimize duyurulur.

Davet Mektubu ve Broşür