* İngiliz Çevre Teknolojileri Firmalarıyla Toplantı [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İngiliz Çevre Teknolojileri Firmalarıyla Toplantı [DEİK]

Türk-İngiliz İş Konseyi ve Türk-İngiliz Çevre Derneği UTES işbirliği ile 23 Mart 2010 tarihinde İstanbul TOBB Plaza’da İngiliz çevre teknolojileri firmaları ile toplantı ve ikili firma görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Türkiye’nin AB müzakereleri çerçevesinde Çevre Faslı Aralık 2009’da açılmış, bu kapsamda Türk özel sektörü için birtakım yükümlülüklerle birlikte çeşitli işbirliği fırsatları da doğmuştur. İngiliz firma profilleri ile işbirliği talepleri ekte dikkatinize sunulmaktadır.

Çevre yatırımları çerçevesinde Türk özel sektörü, kamu kurumları ve üniversiteler nezdindeki farkındalığın arttırılması ve uluslararası finansman destekli somut işbirliği fırsatlarından faydalanılması amacı ile gerçekleştirilecek sözkonusu toplantıya katılım teyitlerinizin ekte yer alan katılım formu aracılığıyla en geç 19 Mart 2010 mesai bitimine kadar DEİK’e iletilmesi gerekmektedir

Canan Özbay,
E-mail: cozbay@deik.org.tr;
Tel: 0212.3395074

Taslak Program,Firma Profilleri ve Katılım Formu Ek’te dir.

EKLER

-1- İngiliz Çevre Teknolojileri Firmalarıyla Toplantı Programı