*İNOVASYON EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*İNOVASYON EĞİTİMİ

EĞİTİM DETAYLARI

İnovasyon Nedir?

İnovasyon , yeni fikirleri (ürün, metot veya hizmet gibi) değer yaratan çıktılara dönüştürme sürecidir. Bu süreç iki temel basamaktan oluşur.

“Rekabet dünyasında iki seçeneğiniz vardır.
Kaybedebilirsiniz. Ya da kazanmak istiyorsanız, değişirsiniz...”
 Lester C. Thurow

HEDEF:

Çağımızın en önemli kavramlarından biri olan “iNOVASYON” yani, “YENİLİKÇİLİK” artık tüm işletmeler için vazgeçilmez!
“Son zamanlarda çok duyuyorum, nedir bu İNOVASYON? İşletmeme yeni bir soluk getirmek, değişime ayak uydurmak ve pazar payımı arttırmak istiyorum.” diyorsanız, İZGÖREN AKADEMİ Eğitmenlerinden Gökhan Yenipazar’ın “İNOVASYON” eğitimini kaçırmayın!

İÇERİK:

Ø  Rekabet Stratejileri

Ø  İnovasyon = “3Y”

Ø  İnovasyon Yönetimi

Ø  İnovasyon “Yarıçapı”

Ø  Açık İnovasyon

• Kullanıcı İnovasyonu
  • Ustalık Bilg si Takası
  • Kümülatif İnovasyon
  • “İnovasyon Küme”Si

Ø  Hangi Aşamada “Açık”lık ?..

• Düşler Ambarı Yönetimi
  • Kavram Fizibilitesi Analizi
  • Proje Öncelikleme Akıl Hocalığı
  • Geliştirme Yolculuğu Rehberliği
  • Ticarileştirme Haritası
  • Pazarlama Sonrası İnovasyon

Ø  Açık İnovasyon İlacı’nın “Yan Etkileri”

• Kurum Kültürleri Arası Uyuşmazlıklar
  • Fikrî Mülkiyet Konusunda Uzlaşmazlıklar
  • Rekabet İstihbaratı “Sızmaları”

Ø  Paydaşlar Yelpazesi

Ø  Kurum İçi Girişimcilik

Gökhan Yenipazar Kimdir?

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Bölüm’ün Kalkınma Ve Planlama Şubesi’nde‘Türkiye’de Özel Sektör ve Kamu Yatırımları Karşılaştırması (1970-1995)’ ve ‘Tam Zamanında Üretim’ konulu seminer çalışmalarını tamamladı. ÜDY–3 (Uluslararası Taşımacılık, Üst Düzey Yönetici) belgesi alarak UND ve RODER’de çeşitli şirketlerin temsilciliklerini üstlendi.

Turizm, Kimya, Akaryakıt, Otomotiv ve Lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Şirketler Grubu’nda çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra Satınalma Müdürlüğü ile Pazarlama & Satış Müdürlüğü görevlerini yaptı. Grubun lojistik şirketinde Genel Müdür olarak çalışmaya devam etmekte olup aynı zamanda şirket içi eğitimler vermektedir.

Katıldığı çeşitli mesleki yeterlilik ve gelişim programlarına ek olarak, Takım Çalışması, Sunum Teknikleri, Beden Dili Eğiticinin Eğitimi, Diksiyon ve Etkili Konuşma, Etkili İletişim eğitimleri alan YENİPAZAR, İzgören Akademi Eğitmen Uzmanlık Programına katılmıştır. Etkili İletişim, Takım Çalışması ve Beden Dili konularında eğitim vermektedir.

ĞİTİM TARİHİ 27 Şubat 2016
EĞİTİM ADI      İnovasyon "Yenilikçilik"
EĞİTMEN Gökhan Yenipazar
YER  FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU