* IPACK 2012 – 27. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

E Uluslararası Fuarcılık A.Ş.`den Odamız`a intikal eden yazıda; 06 – 09 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo`da, GIDA 2012 World Food Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak IPACK 27. Uluslar arası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı ile INGREDIENTS Türkiye Gıda Katkı Maddeleri Özel Bölümü gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda, GIDA 2012 Fuarı`nın katılımcı profilinde, süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, helal gıda ürünleri, reçel, bal, pekmez ve helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze ve diğer gıda ürünlerinin yer alacağı belirtilmiştir. IPACK 2012 Fuarı`nda ise gıda işleme makineleri, şişe yıkama, dolum ve kolileme makineleri, dörtkenarı yapışık sistemler, termoform sistemler, konveyör sistemler, zarf tipi paketleme makineleri, özel paketleme makineleri, hamur işleme makineleri, ekmek ve unlu mamul pişirme fırınları, pasta, bisküvi, çikolata ve şekerleme üretim makineleri ve ekipmanlarının yer alacağı belirtilmiştir.

Fuar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim adresleri ile irtibat kurulması gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin

E Uluslararası Fuarcılık A.Ş. – ITE Group Plc