* Irak`ta Yatırım Fırsatı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Irak`ta Yatırım Fırsatı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Irak Cumhuriyeti Ankara Ticaret Müşavirliğinin ilgili yazısına istinaden ilgide kayıtlı yazı ekinde alınan,Irak Sanayi ve Madenler Bakanlığının yatırım fırsatlarına ilişkin ilanı ekte verilmektedir.Söz konusu yatırım programı için Bakanlık tarafından son başvuru tarihi 20/07/2009 olarak bildirilmiştir.

Irak Sanayi ve Madenler Bakanlığı,2009 yılı için bir yatırım programı ilan etmiştir.Katılmak isteyen yatırımcılarımız Sanayi ve Madenler Bakanlığı ofisi ile kontak kurarak Bakanlıktan bilgi ve detayları öğrenebilirler.
Detaylı Bilgi için www.industry.gov.ig girilebilir ya da yatırım departmanı ile kontak kurulabilir.

Tel:00964 1 8166040
Mobile:00964 7901 371 867