* İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Semineri

Resmi Gazetede 30.06.2012 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile bütün çalışanlar kanun kapsamına gitmiş bulunmaktadır.İş sağlığı ve güvenliği alanında gelişmiş birçok ülkenin mevzuat metinleriyle uyumlu olan bu kanunun ülkemizde etkin bir şekilde uygulanması açısından getirdiği yükümlülüklerin ilgili taraflara anlatılması büyük önem taşımaktadır.

Kamu ve özel olmak üzere tüm işyerleri ve çalışanları yakından ilgilendirmesi nedeni ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 2012 yılında 18 il de İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun tanıtma kampanyasını düzenlemiş bulunmaktadır.

29.04.2013 tarihinde başlatılmış olan kampanya ile geriye kalan 63 ilimizde de İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilecek olup 2013 yılı itibarıyla 81 ilimizin tamamında İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ilgili tüm taraflara anlatılmış olacaktır.
Sayın Valilerimiz himayelerinde yerel yönetimler, tüm kamu kurumları il düzeyindeki yapılanmalarında yer alan yönetici ve personeli, özel sektör çalışanları ve işverenleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendika temsilcilerine yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” konusunda bilgilendirme seminerleri planlanmıştır.

Muğla’da 20.05.2013 tarihinde Muğla Konak Altı İskender Alper Kültür Merkezi’nde “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” bilgilendirme semineri yapılacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

EK: Seminer Programı