İSG İYİ UYGULAMA YARIŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İSG İYİ UYGULAMA YARIŞMASI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 1987 yılından bu yana her yıl Mayıs ayında düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında uluslararası boyutta her iki yılda bir düzenlenen Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresinin onuncusu "3-6 Mayıs 2020" tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” ana teması ile düzenlenecek kongremizde işyerlerine yönelik olarak bu ana temaya uygun iyi uygulama ödülleri yarışması düzenlenecektir.

Bu yarışma ile iş sağlığı ve güvenliği alanında “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri” ana teması doğrultusunda işyerlerinde yapılan uygulamaları görmek, bu konuda sürdürülen çabaları desteklemek ve artmasını teşvik etmek, Çalışan-İşveren-İSG Profesyoneli arasındaki iletişimin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların ilgili tüm kesimlere ulaştırılmasını sağlamak amaçlanmıştır.

• Yarışmaya; amaca uygun, sahada tatbik edilmiş, somut hedeflere ulaşmış ve işyerinde Çalışan-İşveren-İSG Profesyoneli arasındaki iletişimin gelişimine katkı sağlamış uygulamalar ile başvuru yapılmalıdır.
  • İşyerleri birden fazla uygulama ile başvuru yapabilir.
  • Yarışmaya Kongre internet sayfasında yer alan başvuru formu doldurularak ve aşağıda belirtilen hususlara uyularak katılım sağlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: