* İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi İş Çevreleri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi İş Çevreleri Hk.

Değerli Üyemiz,

İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'na bağlı bir kuruluş olan "İslam Odası Araştırma ve Bilgi Merkezi (ICRIC)" tarafından, 24 - 25 Haziran 2014 tarihlerinde Tahran/İran'da, 2015 sonrası Kalkınma Programına katkı sağlayabilecek 'İş Çevreleri' üzerine uluslararası bir konferans düzenlenecektir. Söz konusu konferansın ICRIC'in misyon ve görevine uygun olarak ICRIC 2014 Gündemi çerçevesinde gerçekleştirildiği ve 2015 sonrası Kalkınma Programında karşılaşabilecek zorluklara atıfta bulunulacaktır.

Söz konusu etkinlikte ulusal ve uluslararası kuruluşlar, akademi dünyası, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından seçkin konuşmacılar yer alacaktır.

Anılan konferansın programına  http://www.tobb.org.tr/ web sitesinin sağ panelindeki 'Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler' başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

Islamic Chamber Research and Information Center
Tel: +98-21-88810527/88346803-4