*İşletmelere Yönelik Mesleki Eğitim Anketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*İşletmelere Yönelik Mesleki Eğitim Anketi

SAYIN ÜYEMİZ,

TOBB’nin tarafımıza, Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu(YOİKK) İstihdam Teknik Komitesi 2012- 2013 Eylem Planı’nın “İşletmelerin eğitim birimi oluşturma, eğitici bulundurma ve işletmelerde mesleki eğitim vermelerine yönelik özendirici ve kolaylaştırıcı mekanizmaların oluşturulması” maddesi kapsamında durum tespiti yapılması ve teşvik mekanizmalarının neler olabileceği konusunda görüş ve önerilerin alınabilmesi amacıyla “TOBB-TİSK Ortaklığında Uygulanan İşletmelere Yönelik Mesleki Eğitim Anketi” çalışmasının hazırlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu ankete www.tobb.org.tr adresinden ulaşılacak olup 11 Mart 2013 tarihine kadar ankete katılım gösterilmesi önemle rica olunur.