*Isparta Ticaret Odasından İndirim Kartı. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Isparta Ticaret Odasından İndirim Kartı.

Sayın Üyemiz,

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yaklaşık 4.500 üyesine yönelik olarak üyelik kartı ile indirim alınması yönnde bir çalışma başlatmış bulunmaktadır. Söz konusu çalışmaya katılmak isteyen FTSO Üyelerimize yönelik olarak hazırlanan taahh,tname ek dosyada bilginize sunulmaktadır.

İndirim veren kuruluşlar www.itso.org internet sitesinde "indirimli kuruluşlar"kısmında yayınlanmakta ve indirim şartları tüm üyelere bildirilmektedir.Üyelik kartı ile indirim elde edilmesi konusunda taahhütnamenin isteyen üyelerimiz tarafından doldurularak taahhütnamenin alt kısmında bulunan faks veya epostaya gönderilmesi gerekmektedir.

İndirim Taahhütnamasi