* İstanbul Dünya Ticaret Merkezi `Hollanda Ticaret Heyeti Programı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İstanbul Dünya Ticaret Merkezi `Hollanda Ticaret Heyeti Programı Hakkında

Sayın Üyemiz,

24 - 27 Mayıs 2010 tarihleri arasında Twente Dünya Ticaret Merkezinin işbirliği ile Twente (Hollanda)`ya bir Ticari Heyet Organizasyonu gerçekleştirilecektir. İki gün boyunca sürecek etkinlik çerçevesinde Türk ve Hollanda firmaları önceden hazırlanmış program dahilinde birebir (B2B) iş görüşmeleri yapacak, Hollanda ekonomisi, işbirliği olanakları ve Hollanda pazarına etkin bir biçimde nasıl girilebileceği konularında bilgilendirileceklerdir. Avrupa Birliği`nin önemli bir üyesi olan Hollanda ile dış ticaretimiz sürekli artmaktadır. Ticari heyet programı bu önemli pazara girmek isteyen ve dış pazarlara açılmak isteyen firmalarımız için önemli bir avantaj olacaktır.

Üç gün sürecek olan programın kayıt bedeli KDV dahil 1.500 Euro`dur. Bu fiyatın içerisinde üç gece konaklama, öğle ve akşam yemekleri, en az altı Hollanda veya Alman firması ile görüşme, düzenlenecek olan seminer ve soysal aktivitelere katılma yer almaktadır. Organizasyon içerisinde yer alan sektörler, tekstil, hazır giyim, mobilya, metalürji, nano teknoloji, tarım, otomotiv yedek parçaları, elektronik, mekanik ürün ve ekipmanlar olarak öngörülmektedir. Bunlar dışında başka sektörlerden katılım talepleri de değerlendirilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak için:

Erşan ERTÜZÜN

Tel: 0212 465 03 00 Dahili 128