* İstanbul Fashion Fuarı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İstanbul Fashion Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz,

CNR tarafından 17 yıldır düzenlenen ve moda sektörünün en köklü fuarı olan İstanbul Fashion Fair, 3–6 Mart 2011 tarihlerinde yüzlerce markayı dünyanın dört bir yanından gelen alım gruplarıyla buluşacağı bildirilmiştir. CNR bu yıl, İstanbul Fashion Fair`in konseptine organize moda perakendeciliğini de ekleyerek, sektörün ticaretini "İstanbul Fuarcılık" farkıyla CNR Expo İstanbul`da şekillendiriyor.

Hazır giyim ve moda sektöründeki yenilikler İstanbul Fashion Fair`de takip edilebilecek. Yeni koleksiyonların görücüye çıkacağı fuar, markalarla yatırımcıları bir araya getirerek sağladığı ticari katkıların yanı sıra sektördeki yenilikleri ve değişimi görmek, takip etmek açısından da ciddi katkılar sağlayacak.

Fuarın Ziyaretçi Profili

Toptancılar, hazır giyim ithalat ve ihracat firmaları, mümessil firmalar, mağaza sahipleri ve zincir mağazalar, butik sahipleri, tasarımcılar, yatırımcı ve girişimciler, mevcut perakende ağını genişletmek isteyenler.

Fuarın Katılımcı Profili

Hazır giyim firmaları, triko, çocuk giyim, spor giyim, iç giyim, çorap, denim, abiye, özellikli giyim üreticileri, distribütörler, tedarikçiler, tasarımcılar.

Katılımla ilgili ayrıntılı bilgi için:
Songül YILMAZ
Pazarlama Yönetmeni