İSTANBUL TİCARETİ ODASI (İTO) ile 5 AYRI ÜLKE 5 AYRI FUAR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İSTANBUL TİCARETİ ODASI (İTO) ile 5 AYRI ÜLKE 5 AYRI FUAR

İstanbul Ticaret Odası (İTO)’dan 30 Nisan 2019 tarihinde kurumumuza iletilen evrakta, ülkemizde ihracatın artırılması ve firmalarımıza yeni ihracat olanakları sunulabilmesi açısından fuarların önemi vurgulanmış, katma değerli üretimin gücünü kullanacak faaliyetlerden birisi olan fuarlara ülke olarak katılım sağlamamızın öneminden bahsedilmiştir. Bu amaçla İstanbul Ticaret Odası’nın 2019 yılı içerisinde gerçekleştirecek olduğu 5 ayrı ülke 5 ayrı fuar programı kapsamında yer alan organizasyonlara ilişkin bilgiler (organizasyon konusu, yeri ve tarihi, m2 fiyatı ve açıklaması) ekte bilgilerinize sunulmuştur.

- Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı, Lagos-Nijerya, 4-6 Eylül 2019

Afrika’nın En Büyük Ekonomisi Nijerya’da 2. Türk Ürünleri Fuarı

Tüm sanayi, ticaret, hizmet ve yatırım sektörleri

Sektörel Yerleşim Planlaması Dahilinde

m2 katılım bedeli >2.820TL

İletişim: gulin.gursoy@ito.org.tr

-The Hotel Show Dubai Türkiye Milli İştiraki, Dubai –Birleşik Arap Emirlikleri, 17-19 Eylül 2019

Orta Doğu ve Afrika’nın En Prestijli Fuarı

A’dan Z’ye konaklama endüstrisine hitap eden tüm sektörler

M2 katılım bedeli >3.995TL

İletişim: seyma.pekcan@ito.org.tr

-Food India Inspired by SIAL Türkiye Milli İştiraki, Yeni Delhi- Hindistan, 19-21 Eylül 2019

SIAL Fuarı’nın Hindistan Versiyonu

Tüm gıda ve içecek ürünleri

M2 katılım bedeli >4.230TL

İletişim: sibel.tayanc@ito.org.tr

-26. Tiran Uluslararası Fuarı Türkiye Milli İştiraki, Tiran-Arnavutluk, 23-26 Kasım 2019

Tüm Balkanlara yeni ihracat imkanları

Tüm sanayi, ticaret, hizmet ve yatırım sektörleri

M2 katılım bedeli 2.650TL

İletişim: ozlem.kilic@ito.org.tr

-SIAL Middle East 2019 Türkiye Milli İştiraki, Abu Dhabi-Birleşik Arap Emirlikleri, 9-11 Aralık 2019

SIAL fuarının Orta Doğu Versiyonu

Tüm gıda ve içecek ürünleri, ekipmanları

M2 katılım bedeli 4.230TL

İletişim: sibel.tayanc@ito.org.tr

Fuarlara katılım devlet desteği kapsamında olup, teşvik işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edilmektedir.

İlgilenen üyelerimizin İstanbul Ticaret Odası ile irtibata geçmesi önemle duyurulur.

İSTANBUL TİCARETİ ODASI (İTO) ile 5 AYRI ÜLKE 5 AYRI FUAR