İŞVEREN VE İŞVEREN VEKİLİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İŞVEREN VE İŞVEREN VEKİLİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan sertifika programına katılarak sonrasında gerçekleştirilecek sınavda başarılı olan işveren veya işveren vekilleri elliden az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini (işe giriş muayeneleri, periyodik muayeneler ve tetkikler hariç olmak üzere) kendileri yürütebilecektir.

Başvuru Şartları

Herhangi bir diploma derecesi aranmaksızın programa 18 yaşını doldurmuş herkes başvurabilecektir. Başvurular Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne ait http://isgbasvuru.mu.edu.tr/ linki üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri

Ön Kayıt Başlama Tarihi: 28 Mayıs 2019

Ön Kayıt Bitiş Tarihi      : 26 Temmuz 2019

Eğitimin Süresi: Eğitimin süresi 16 saattir.

Eğitim Ücreti: 2019 yılı eğitim ücreti 200 TL’dir.

Eğitim Sonunda Verilecek Belge

Eğitimi tamamlayan katılımcılara “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Yürütümüne İlişkin İşveren veya İşveren Vekili Sınavına Katılım Hakkı Belgesi” verilecektir. Katılımcılar bu belge ile “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Yürütümüne İlişkin İşveren veya İşveren Vekili Sınavı”na başvuru yapabileceklerdir.

*Sınav sonucunda başarılı olanlara belgeleri yetkili kurumca verilecektir.

Ayrıntılı bilgi için http://www.isg.mu.edu.tr/tr/duyuru/isveren-ve-isveren-vekili-is-sagligi-ve-guvenligi-egitimi-on-kayitlari-basladi!-41805