İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı Olmayan Villa ve Günübirlik Kiralık Evler hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı Olmayan Villa ve Günübirlik Kiralık Evler hk.

Sayın üyemiz,

Işyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları olmaksızın faaliyette bulunan Villa ve Günübirlik Kiralık evlerin Kültür ve Turizm Bakanlığınca yapılacak çalışmada değerlendirilmek üzere ekte belirtilen başvuru dilekçeleri 28.07.2022 tarihi mesai bitimine kadar Fethiye İlçe Turizm Danışma Buromuza teslim edilmesi gerekmektedir.

Konaklama sektöründe faaliyet gösteren ilgili üyelerimize önemle duyurulur.

dilekce---basit-konaklama.doc