İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARINA YAPILACAK İTİRAZLAR HAKKINDA DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARINA YAPILACAK İTİRAZLAR HAKKINDA DUYURU

26/12/2017 Tarihli ve 28509 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Tebliği gereğince TOBB’un da üyesi olduğu İşyeri Tehlike Sınıfları Komisyonu, “ İşyeri Tehlike Sınıfına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi Prosedürü” çerçevesinde her yıl Ocak ayı içinde toplanarak çalışmalarını yürütmekte olduğu belirtilmiştir.

İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi en son 27/02/2017 tarihli ve 29992 mükerrer sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, değişiklik taleplerinin İşyeri Tehlike Sınıflarına Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi Prosedürüne uygun doldurulmuş Tehlike Sınıfı Değişikliğine İlişkin Başvuru Formları ile Odamız vasıtası ile en geç 07 Aralık 2017 tarihine kadar TOBB’a iletilmesi gerekmekte olup üyelerimizin taleplerini Odamız Kalite ve Eğitim Birimine iletmeleri rica olunur.

Tehlike Sınıfı Değişikliğine İlişkin Başvuru Formu yukarıda yer almaktadır. Diğer dokümanlara www.tobb.org.tr/MaliveSosyalPolitikalar adresinden ulaşılabilmektedir.

Deren KARASU

Kalite ve Eğitim Birimi

deren.karasu@fto.org.tr

614 11 15 - 122

Tüm üyelerimizin bilgilerine duyurulur.

Başvuru Formu