İŞYERLERİNDE POZİTİF YÖNETİM EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Tarih: 16 Eylül Cumartesi 1 Gün*6 Saat

Yer: FTSO Likya Salonu

Katılım Payı: 50 TL

Pozitif yönetimde temel amaç, kişilerin, ekiplerin zayıf yönlerine değil, güçlü yönlerine odaklanıp onları daha iyi noktaya taşımaktır. İşyerinde pozitif yönetim kurum içinde eleştiri kültürü yerine sürekli geliştirme kültürünü güçlendirir ve çalışanlarına hissettirir. Şirketlerde pozitif yönetim hakim oldukça çalışan aidiyeti ve performansı da artacaktır. Bu eğitim, pozitif yönetimin şirketlerimizde ve tüm iş hayatımızda uygulanışı için yol haritası niteliğindedir.

İçerik

*      Pozitif Psikoloji

*      Pozitif Yönetim Temeli

*      Yönetimde Galat-ı Meşhurlar

*      Günümüzde Çalışan Bağlılığı

*       Güçlü Yönlerin Tespiti

*      Yetkinlikler

*      Güçlü Yönlere Odaklanmak

*      İşyerinde Sevgi, Vicdan, Ruh

*      Kurumsal Dilin Pozitif Yönetime Etkisi

*      Tutkuyla Çalışmak

*      Sendromsuz Pazartesiler Yaratmak

*      Tedbirli Yapıcılık

- İyimserliğin İş Başarısına Etkisi

*      İş ve Özel Yaşam Dengesi

*      Başarılı Pozitif Yönetim Örnekleri

*      Türk Kültüründe Pozitif Yönetim

Eğitmen:

İlker KALDI, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Kamuda ve özel sektörde hukukçu, yönetici, danışman ve eğitimci olarak görev yaptı.

Yönetim, psikoloji, kişisel gelişim, davranış bilimleri, kalite yönetim sistemleri alanlarında eğitimler aldı. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerine siyasal iletişim ve seçim kampanyası yönetimi alanlarında siyasal partilere ve politikacılara danışmanlık yaparak başladı.

2012 yılına kadar Ankara merkezli bir eğitim danışmanlık kurumunda Akdeniz Bölge Müdürü, danışman ve eğitmen olarak görev yaptı. Faaliyetlerini 01 Mart 2012 tarihinden itibaren İlker Kaldı Eğitim Danışmanlık markası ve ekip arkadaşları ile birlikte Kurumsal Gelişim, Yönetim, Kişisel Gelişim, İnsan Kaynakları, Davranış Geliştirme alanlarında eğitimler, seminerler ve atölye çalışmaları düzenleyerek, “Kurumsallaşma”, “Aile Şirketlerinde Yeniden Yapılanma”, “İnsan Kaynakları Süreçleri”, “İmaj Yönetimi, Konuşma ve Hitabet”, “Siyasal İletişim”, “İş Hukuku ve Çalışma İlişkileri” alanlarında danışmanlık hizmetleri vererek sürdürüyor.

Kendi markasıyla yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra, 2014 yılından bu yana, Uluslararası Antalya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile işbirliği halinde eğitimler, seminerler gerçekleştiriyor. Bugüne dek 182 kuruma, kuruluşa ve organizasyona onbeş bin saati aşkın eğitim, seminer ve danışmanlık hizmeti vermiştir.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

-Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

-Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

-Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

-Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

-Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden 4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

-Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

Deren KARASU Kalite ve Eğitim Birimi