* İtalyan Özel Sektör Heyeti Ziyareti ve Türk-İtalyan İşbirliği Forumu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İtalyan Özel Sektör Heyeti Ziyareti ve Türk-İtalyan İşbirliği Forumu

İtalyan Odalar Birliği-Unioncamere’nin koordinatörlüğünde ve İstanbul’da yerleşik İtalyan Ticaret Odası Derneği işbirliği ile 18-21 Ekim 2009 tarihleri arasında, İtalya’dan geniş katılımlı bir özel sektör heyetinin ülkemizi ziyaret etmesi planlanmaktadır.

Özellikle yapı, mobilya, metalmekanik, telekomünikasyon, armatür ve banyo mutfak ürünleri ile bilgi teknolojileri ve güvenlik sistemleri sektörlerinden firmaların oluşturduğu bir özel sektör heyeti İstanbul ve Ankara’yı ziyaret edecektir.

Ziyaretin İstanbul programı dahilinde, 19 Ekim 2009 tarihinde, 11.30-17.00 saatleri arasında, The Marmara Pera Otel’de, İtalyan Ticaret Odası Derneği ve İstanbul Sanayi Odası tarafından, Türk ve İtalyan firmalar arasında ikili görüşmelerin düzenlenmesi planlanmaktadır. İstanbul programına katılmak isteyen firma temsilcilerinin, http://www.tobb.org.tr/deid/duyurular.php web sitesinde yer alan İstanbul programı katılım formunu doldurarak, 25 Eylül 2009 tarihine kadar İtalyan Ticaret Odası Derneği’ne (Faks:0 212 252 58 85) göndermeleri gerekmektedir.

20 Ekim 2009 tarihinde ise heyet Ankara’ya gelecek ve Türkiye Odalar/Borsalar Birliği`nin ev sahipliğinde, 10.00-15.30 saatleri arasında, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesislerinde, Türk-İtalyan İşbirliği Forumu ve Türk ve İtalyan firmalar arasında ikili görüşmeler düzenlenecektir. Ankara programına katılmak isteyen firma temsilcilerinin ise, http://www.tobb.org.tr/deid/duyurular.php web sitesinde yer alan Ankara programı katılım formunu doldurarak, 25 Eylül 2009 tarihine kadar TOBB`a (Faks: 0 312 218 22 09) göndermeleri gerekmektedir.