* IV. Saraybosna Yatırım Konferansı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* IV. Saraybosna Yatırım Konferansı

Sayın Üyemiz,

Saraybosna Ticaret Müşavirliğimizden alınan yazıya atfen, Bosna Bank International ve İslam Kalkınma Bankası işbirliği ile 17-18 Mayıs 2013 tarihlerinde IV. Saraybosna İş Forumu'nun düzenleneceği ifade edilmektedir.

Bahse konu forum kapsamında gerçekleştirilecek panelin ardından uluslararası uzmanlar ve yatırımcılar tarafından tarım, altyapı, enerji ve turizm alanlarındaki en iyi uluslararası uygulamalar ve deneyimler ile hâlihazırdaki potansiyelin geliştirilmesi için neler yapılabileceğine ilişkin sunumlar yapılacağı ve ilgili girişimcilerin muhataplarıyla bir araya gelebilmeleri amacıyla "İkili İş Görüşmeleri" gerçekleştirileceği, programın ikinci gününde ise yabancı yatırımcılar için turistik geziler ile Bosna Hersek'teki üretim tesislerinin ziyaret edilmesine yönelik etkinlikler düzenleneceği belirtilmiştir. Konferans hakkında daha detaylı bilgiye, Konferans'ın resmi internet sitesinden (www.sarajevobusinessforum.com) ulaşılabilirsiniz.

Katılmak isteyen firmaların TOBB'a (Damla Çağlar, Tel: 0312 218 22 26, damla.caglar@tobb.org.tr) başvurmaları gerekmektedir.