İVME KREDİSİ KULLANMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İVME KREDİSİ KULLANMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinden Makine, hammadde ve ara malları imalatı faaliyeti gösteren firmalarımızın dikkatine.

Ülkemizde ithalat bağımlılığı yüksek, dış ticaret açığı veren, istihdama katkı oranı ve ihracat/döviz geliri potansiyeli yüksek sektörlerin desteklenmesi hedefiyle “İVME FİNANSMAN PAKETİ” oluşturulmuştur.

Program kapsamında aşağıda yer alan finansman paketleri sunulacaktır.

1. Makine İmalatı Finans Paketi: Aşağıda yer alan makine imalat sanayi alt sektörlerinde yer alan yerli ve yeni makine üreticileri ve bu makine imalatçılarından makine alımı yapacak firmaların yatırım ve yatırıma bağlı işletme kredisi ihtiyacı karşılanacaktır.
  • Elektrikli Makine ve Aksamları
  • Bilgisayar, Elektronik, Optik
  • Motorlu Taşıtların Aksam ve Parçaları
  • Motor ve Aksamları
  • Genel Endüstri Makine ve Aksamları
  • Elektrikli Teçhizat
  1. Hammadde/Aramalı İmalatı Finansman Paketi: Hedeflenen sektörlerde üretimi/üretim potansiyeli bulunan hammadde/ aramalı imalatı yapan firmaların yeni yatırımları ile bu çerçevede yatırım yapacak firmaların yatırımlarıyla beraber kullanacağı işletme kredileri ihtiyacı karşılanacaktır.
  • Kimyasal ve Medikal ( Eczacılık ) Ürünler
  • Plastik ve Kauçuk Ürünler
  • Suni ve Sentetik İplikler
  • Kağıt, Karton ve Mukavva

VADE ve LİMİT:

YATIRIM KREDİLERİ

İŞLETME KREDİLERİ

Vade: 2 Yıla Kadar Ana Para Ödemesiz Azami 10 Yıl

Limit: Azami 150 Milyon TL

Vade: 1 Yıla Kadar Anapara Ödemesiz Azami 5 yıl

Limit: Azami 30 Milyon TL

Bahsi geçen faaliyet alanlarında hizmet veren üye firmalarımız, detaylı bilgi için Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank Şubelerinden bilgi alabilirler.

HalkBankası İvme Finansman Paketi