İzmir Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas (Çiçekçilik) OSB Bölgesi hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İzmir Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas (Çiçekçilik) OSB Bölgesi hk.

İzmir ili Bayındır İlçesi Tarıma Dayalı İhtisas (çiçekçilik) OSB bölgesi, kuruluş protokolü,  Tarım ve Orman Bakanlığı’nca onaylanarak 19.05.2021 tarihinde 27. Sicil numarası ile tüzel kişilik kazanmıştır.

Proje alanında 2021 yılı itibariyle çalışmalar başlatılmış olup; hızlı bir şekilde devam etmektedir. 09 sayılı 09.08.2022 tarih Müteşebbis Heyet Toplantısı kararı gereğince Türkiye Geneli Ön Talep Toplama alanına çıkılmasına karar verilmiştir. İlan metni, katılımcı başvuru dilekçesi, yatırımcı tahahhütnamesi, genel yerleşim planı, sanayi ile sera parsellerinin ön ödeme planları ekte yer almaktadır.

Söz konusu çiçekçilik ihtisas OSB’ye başvuru yapmayı düşünen üyelerimize duyurulur.

ek-1-turkiye-geneli-on-talep-toplama-ilani.pdf
ek-2-basvuru-dilekcesi.pdf