* İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı

Sayın Üyemiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nden alınan bir yazıda, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Hannover Messe İnternational İstanbul ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl üçüncü kez düzenlenecek uluslar arası "Travel Turkey" İzmir Turizm Fuar ve Konferansı´nın 10-13 Aralık 2009 günleri arasında, Uluslar arası İzmir Fuar Alanında gerçekleştirileceği bildirilmeke ve konu ile ilgili olarak aşağıdaki bilgiler verilmektedir.

"Her sene artan ziyaretçi sayısıyla "Travel Türkey" İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, ulusal ve uluslar arası turizm profesyonellerinin şekillendirecekleri görüşmeler için 2009 yılında da çok önemli bir platform olacaktır.
"Travel Türkey" İzmir Turizm Fuar ve Konferansı´nın programında, Türkiye´nin uluslar arası profesyonel alıcılara tanıtılmasının yanı sıra, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkenin de, Türk turizmcilere tanıtımı planlanmaktadır. En önemli ziyaretçi hedef kitlelerini özellikle tur operatörleri, havayolları, otel zincirleri ve seyahat acentaları olmak üzere dünyanın dört bir tarafından gelecek seçkin turizm profesyonelleri oluşturmakta, stand sahibi fuar katılımcıları söz konusu yabancı misafirler ile birebir görüşme imkanı bulacaktır.

"Travel Türkey" İzmir Turizm Fuar ve Konferansı her geçen yıl büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Her yıl artan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısıyla dikkati çeken fuarımız, 2008 senesinde 324 katılımcıyla 35 ülkeden gelen 12,534 ziyaretçiyi bir araya getirmiş bulunmaktadır."

Bu bilgiler doğrultusunda gerek yurtiçinden, gerekse yurtdışından katılımcı ve ziyaretçilerle görüşülmesi, yeni işbirliği imkanlarının elde edilmesi ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi bakımından, turizm sektörümüzü bir araya toplayacak olan "Travel Türkey" İzmir Turizm Fuar ve Konferansına katılmak isteyen üyelerimiz için iletişim bilgileri aşağıdadır.

Türsab
Simla Türkerden