* JEWEX 2011 - Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı, Saat fuarı – İzmir - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* JEWEX 2011 - Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı, Saat fuarı – İzmir

Sayın Üyemiz,

Yüzyıllardır asaletin ve güzelliğin sembolü haline gelmiş olan altın ve diğer değerli taşların sahip olduğu güç günümüzde de devam etmektedir. Bu bağlamda, kuyumculuk da çok önemli bir sanat dalı haline gelmiştir. Bu noktadan yola çıkarak, tüm sektörü bir çatı altında toplayıp, hem kendi üretmiş oldukları değerli ürünlerini sergilemelerini  hem de birlikte daha da güçlenerek  uluslararası pazarda söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla, JEWEX Alyans Altın Gümüş Takı Mücevher ve Saat Fuarını Ege’nin İncisi İzmir’de bu yıl 3. kez düzenlenecek.

JEWEX 2011-Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı, Saat fuarı - İzmir

Tarih: 04-07 Şubat 2011

Yer: İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No`lu Hol

Detaylı Bilgi

İnci Polat

Proje Sorumlusu

Gençiz Fuarcılık Organizasyon Ltd.Şti.

Tel: (232) 463 87 63 Faks: (232) 463 62 19

E-Posta: inci@gencizfuar.com.tr