KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN SOSYAL MEDYA SUNUMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN SOSYAL MEDYA SUNUMU

TOBB Sınırları Aşan Türkiye Projesi kapsamında 5 Temmuz 2019 Cuma günü saat 13.00’te Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Kadın Girişimciler İçin Sosyal medya sunumu gerçekleştirilecektir.

Dijital çağda Kadın Girişimcileri desteklemek ve sosyal medyanın gücünü kullanarak daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmak için, kullanabilecekleri araçlar ve yöntemler üzerine gerçekleştirilecek sunum iki bölümden oluşacaktır.

1. Bölüm (1 saat)
  • Sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı,
  • Farklı platformlar arasında hangileri kullanılmalı,
  • Facebook işletme Sayfaları hakkında özet bilgi, kullanılması önerilen özellikler/araçlar hakkında kısa örnekler ile bilgi sunumu,
  • Potansiyel müşterilere nasıl ulaşırız?

Kahve Arası

1. Bölüm (1 saat)
  • Instagram ve sosyal medyada çarpıcı görsel içerik hazırlama konularında yardımcı araçlardan bazılarından örnekler

Söz konusu etkinliğe katılacak üyelerimizin Odamıza bilgi vermeleri ve  http://www.facebookkadingirisimciler.com/ adresinden online kayıt yaptırmalarını önemle rica ederiz.

Konuyla ilgili bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 614 11 15/124 nolu telefondan Pınar Taşkın’ı arayabilirsiniz.