* Kadın Girişimcilerimize Önemli Duyuru - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kadın Girişimcilerimize Önemli Duyuru

28-30 Ekim 2011 tarihleri arasında Mısır’a “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İş Gezisi programı” düzenlenecektir.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Sn. Fatma Şahin’in de katılımları ile gerçekleştirilecek program kapsamında 29 Ekim 2011 tarihinde Cumhuriyet Bayramının, Kahire Büyükelçiliğimizde verilmesi öngörülen bir resepsiyon ile kutlanması planlanmaktadır.

Programa katılmak isteyen Kadın Girişimcilerimizin, ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak,  650,- Avro tutarındaki katılım bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 18 Ekim 2011 saat 18.00’e kadar söz konusu programın koordinatörü Sn. Zuhal Mansfıeld tarafından program organizasyonu konusunda yetkilendirilmiş olan Oasis Turizm İletmeciliği Ltd.Şti.’ne ( ilgili kişi: Nur Erden e-postaa:oasis@oasis.com.tr, tel:0 212 292 47 14 faks:0 212 292 47 97) iletmeleri gerekmektedir.

Söz konusu programın KOSGEB Yurt Dışı İş gezisi Desteği kapsamına alınması konusunda KOSGEB nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmaktadır. Söz konusu girişimin olumlu olarak neticelenmesi halinde KOSGEB Veri Tabanı’na kayıtlı olan firmaların temsilcisi olan Kadın Girişimcilerimiz, programın bitmesine müteakip, organizatör firma Oasis Turizm İşletmeciliği Ltd. Şti’nden alacakları fatura ile KOSGEB Müdürlüklerine başvurarak anılan teşvikten yararlanabilmeleri mümkün olabilecektir. Bu nedenle, teşvikten yararlanmak isteyen firma temsilcilerinin program öncesinde KOSGEB Veri Tabanına kayıt olmaları gerekmektedir.