* Kanada/ 2. Güneydoğu Avrupa İş Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kanada/ 2. Güneydoğu Avrupa İş Forumu Hk.

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan aldığımız yazıda, Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan bir yazıya atfen , ‘’NATO Council of Canada ‘’ isimli kuruluş tarafından , Kanada Dışişleri, Ticaret ve Kalkınma Bakanlığı ve Kanada İhracat Geliştirme Ajansı (Export Development Canada) ile birlikte 28 Şubat 2014 tarihinde Toronto’da 2. Güneydoğu Avrupa İş Forumu düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu Foruma, Güneydoğu Avrupa Bölgesindeki on ülkeden enerji arama ve geliştirme, madencilik ve doğal kaynakların çıkarılması, altyapı ve inşaat sektörlerinden yaklaşık 100 delegenin katılacağı, Güneydoğu Avrupa Bölgesinde iş faaliyetleri bulunan Kanadalı şirketlerin de Forumda hazır bulunacağı ve ülkemizden de en az iki şirketin katılım sağlamasından memnuniyet duyulacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu İş Forumu’na ilişkin olarak ‘’NATO Council of Canada ‘’ dan alınan tanıtım broşürü, program ve başvuru formu, TOBB web sitesi www.tobbb.org.tr sağ panelinde ‘’Hizmetler’’ başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları / Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.