* Kanada Ticaret Heyeti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kanada Ticaret Heyeti Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan aldığımız bir yazıda, Uludağ İhracatçı Birlikleri Organizasyonu ile Devlet Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında, ülkemiz ihraç ürünlerinin tanıtımı, ihracatçı firmalarımızın dış pazarlardaki paylarında artış sağlanması, iki ülke iş çevreleri arasındaki yatırım ve işbirliği imkânlarının arttırılabilmesi amacıyla, 21–24 Ekim 2010 tarihleri arasında Kanada-Toronto’ya yönelik olarak bir “Ticaret Heyeti Programı” düzenlenecektir.

Gıda ürünleri, otomotiv ve yan sanayi, elektrik ve elektronik ürünler, makine ve ekipmanları, inşaat malzemeleri, mermer, doğal taş, mobilya, tıbbi cihazlar, deri ve deri mamulleri, ev tekstili ve hazır giyim, gemi inşa sanayi, cam eşya ve mücevher sektörlerinde uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımızın katılabileceği heyet kapsamında, iki ülke arası işbirliği olanaklarının değerlendirileceği “Türkiye-Kanada İş Forumu”nun düzenlenmesi, Türk ve Kanadalı iş adamları arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi ve iki ülke iş adamlarının bir araya geleceği iş yemekleri ile bir resepsiyon düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede; programa katılmak isteyen firmaların ekte sunulan Kanada Ticaret Heyeti Başvuru Formu’nu eksiksiz doldurarak, kişi başına 1.900 € tutarındaki avansı Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin Vakıflar Bankası Bursa Organize San. Şubesi (Şube Kodu:398) (€ Hesap No: 00158048000610745) (IBAN NO: TR39 0001 5001 5804 8000 6107 45) banka hesabına yatırmaları ve ilgili banka dekontu ile başvuru formunu ozkoks@uib.org.tr adresine veya 0 224 219 10 99 no.lu faksa en geç 8 Ekim 2010 Cuma günü mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Söz konusu toplantıya ilişkin ayrıntılı bilgi için;

Uludağ İhracatçı Birlikleri
Genel Sekreterliği