* Karaçi Yatırımcılar Konferansı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Karaçi Yatırımcılar Konferansı

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan alınan bir yazıda, Uluslararası Yatırımcılar Konferansı’nın, 9-11 Aralık 2011 tarihlerinde, Bhurban’ da, düzenleneceği bildirilmektedir.

Konferansta Pakistan Hükümetinin “Yabancı Yatırımlar”, “Ticaret”, “Özelleştirme Programı” ve “Düzenleyici Politikalar” konularındaki uygulama ve politikaları üzerinde durulmasının planlandığı belirtilmektedir.

Konferansa ilişkin ayrıntılı bilgi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanlığı’nın sayfasında yer almaktadır.

Söz konusu Konferans kapsamında, “Enerji ve Maden”, “Yatırım ve Özelleştirme”, “Gıda ve Tarım”, “İT ve Telekomünikasyon”, “Finans ve Ticaret”, “Tekstil”, “Otomotiv Sanayi ve KOBİler” başlıklarında oturumlar gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir. Konferansın paralelinde, mücevher, el sanatları, deri ürünleri, yiyecek, elektrik gereçleri, cerrahi malzemeler, kozmetik ve tekstil ürünlerinin sergileneceği bir fuar düzenleneceği de ifade edilmektedir.