* Kasım Ayı Satın Alma ve İşbirliği Teklifleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kasım Ayı Satın Alma ve İşbirliği Teklifleri

Sayın Üyemiz,

"Dünyadan İşbirliği Teklifleri: Alımlar & İşbirliği" hizmetimizde yabancı firma ve kuruluşlardan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne  iletilen mali, ticari ve teknik işbirliği teklifleri yer almaktadır.  TOBB veri tabanından alınan teklifler ARGE ve Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından bölgemizin taleplerine göre  uyarlanmıştır. İşbu teklifler tarih, firma adı, ülke, sektör, İletişim bilgileri ve detaylı bir açıklama gibi önemli verilere göre hazırlanmıştır.

"Dünyadan İşbirliği Teklifleri"ni incelemek için lütfen tıklayınız

Teklifler