* Kazakistan`daki Uluslararası İş Forumu Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kazakistan`daki Uluslararası İş Forumu Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uluslar arası İş Forumu “Zhambyl Yatırım 2010”un, 17–18 Haziran 2010 tarihlerinde Taraz’da düzenleneceği bildirilmiştir.

Yatırımcıların Forum vesilesiyle Zhambyl Oblast’ında iş yapma koşullarını detaylı bir şekilde araştırma ve bölgedeki finansal potansiyeli yerinde inceleme fırsatı bulacağı ifade edilmiştir. Forum çerçevesince aşağıdaki yatırım projeleri konularında sunumlar yapılmasının öngörüldüğü belirtilmiştir:

·         Kimyasal, metalürji, güç ve inşaat sanayi

·         Tarım sanayi ve gıda işletme sanayi

·         Tüketici ürünleri ve işleme sanayi

·         Turizm, ticaret ve hizmet

Konuyla ilgilenen üyelerimiz, detaylı bilgiye Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ulaşabilirler.

Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası
Adres: Office 503, Nurly Tau Business Centre
5 Al-Farabi Ave., Almaty 050059

KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ
Tel / Faks: 7 (727) 27 770 – 05 50 – 55 – 28
info@cci.kz , er.sade@mail.ru , tzhdanova@inox.ru ,
tatazhdanova@gmail.com

Web: www.cci.kz
İlgili kişi: Sn. Tatyana V. Zhdanova, Başkan Yrd.