* Kazakistan Ekonomisindeki Gelişmeler ve Yatırımcılara Sağlanan Destekler Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

20 Aralık 2013 tarihinde İstanbul TOBB Plaza’da “Kazakistan Ekonomisindeki Gelişmeler ve Yatırımcılara Sağlanan Destekler” konulu toplantı düzenlenecektir. Toplantıya Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Sayın Arslan Dandybayev, Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanlığı Yatırım Komitesi Başkan Yardımcısı Sayın Ruslan Tasbergenov, Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Ayan Yerenov ve Kazakistan İhracat ve Yatırım Destek Ajansı (KAZNEX INVEST) Yönetici Direktörü Sayın Nurken Berkinbayev katılacaktır.

Kazakistan ekonomisinin durumu, yatırım mevzuatı ve uygulamaları, ülkede “öncelikli sektörler” olarak belirlenen sektörlerin geliştirilmesine yönelik hayata geçirilen programlar ve bu çerçevede yatırımcılara sağlanan destekler, Rusya, Belarus ve Kazakistan arasında yürürlükte olan Gümrük Birliği’nin Kazakistan ekonomisi ve Türkiye – Kazakistan ticari ve ekonomik ilişkilerine etkileri vs. konuların ele alınacağı toplantı sırasında arzu eden firmalarımıza Kazakistan’a yönelik yatırım planlarını KAZNEX INVEST Yönetici Direktörü N. Berkinbayev ile doğrudan görüşme imkanı sağlanacaktır.

Bahse konu toplantıya iştirak etmek isteyen üyelerimizin ekteki formu doldurarak, 19 Aralık 2013, Perşembe günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Elnur Osmanov, Tel: 0212 339 50 37, Faks: 0 212 270 37 84, E-posta: eosmanov@deik.org.tr) katılım teyidi vermeleri gerekmektedir.

Katılım Formu
Taslak Program