* Kazakistan - NADLOC Yerel İçeriği Geliştirme Ulusal Ajansı Talebi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kazakistan - NADLOC Yerel İçeriği Geliştirme Ulusal Ajansı Talebi

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Kazakistan Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanlığı’nın üretimde yerli katkı oranının yükseltilmesinden sorumlu organı Yerel İçeriği Geliştirme Ulusal Ajansı’nın(NADLOC), Kazakistan da çeşitli sektörlerde en çok talep edilen malzeme listesini hazırladığı ve söz konusu talepler doğrultusunda yabancı yatırımcıların katılımıyla Kazakistan’da  yeni  işletmelerin kurulmasının amaçladığını, ülkemizde makine ve kimya sanayisi ile metalürji alanlarında faaliyet gösteren şirketlerle görüşmeler gerçekleştirmeyi  talep ettikleri bildirilmektedir.

Kazakistan’da en çok talep edilen malzemelerin yer aldığı liste ekte sunulmaktadır.

Bu çerçevede, söz konusu talebe ilişkin görüş ve değerlendirmelerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere en geç 27 Ocak 2014 Pazartesi gününe kadar Odamıza (Faks: 252 614 57 91) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Ürünler Listesi