* Kazakistan Yatırım Projeleri ile İlgili Görüşmeler - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kazakistan Yatırım Projeleri ile İlgili Görüşmeler

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan alınan yazıda, Kazakistan Cumhuriyeti Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanlığı, Kazakistan Ulusal İhracat ve Yatırım Ajansı (KAZNEX INVEST) ve diğer kurumların yetkililerinden oluşan bir heyetin, Türk firmaları ile doğrudan görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul’a geleceği belirtilmektedir.

Görüşmelerde üzerinde durulacak ve Kazakistan tarafının yabancı yatırımcı beklediği projelere ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir.

Kazakistanlı yetkililerle görüşmeler 27 – 28 Eylül 2011 tarihlerinde DEİK’te yapılacak olup, bahse konu yatırım projeleri ile ilgilenen ve Kazakistanlı yetkililerle görüşme yapmak isteyen firmalarımızın, ilgilendikleri projeleri de belirterek, 26 Eylül 2011, Pazartesi günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Elnur Osmanov, Tel: 0212 339 50 67, E-mail: eosmanov@deik.org.tr) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, Kazakistan’a yönelik başka projeleri olan firmalarımızın da, görüşmeler yapmak üzere başvuruda bulundukları takdirde, Kazakistanlı yetkililerle bir araya gelmeleri sağlanacaktır.

Görüşmelerin saatleri müracaat eden firmalara daha sonra bildirilecektir.