* Kenya, Madagaskar ve Morityus Ziyareti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kenya, Madagaskar ve Morityus Ziyareti

Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan başkanlığında, bir işadamları heyeti ile birlikte 21-24 Şubat 2012 tarihlerinde Kenya, Madagaskar ve Morityus`a yönelik bir "Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti" programı gerçekleştirilecektir.

Bu itibarla, anılan ziyarette gündeme getirilmesi amacıyla, bahse konu ülkeler ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üyelerimiz tarafından en geç 10 Şubat 2012 Cuma gününe kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`ne (irem.ahi@tobb.org.tr Fax: 0312- 218 2209) iletilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize arz/rica olunur.