* Kırgız Tarım Endüstrileri Yatırım Forumu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kırgız Tarım Endüstrileri Yatırım Forumu

Sayın Üyemiz,

Kırgız Tarım Endüstrisi Yatırım Forum’u, 13-14 Eylül 2012 tarihler arasında Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te gerçekleştirilecektir.

Foruma katılım ücretsiz olup, katılımcıların uçak, yurtiçi ve konaklama masraflarını kendilerinin karşılaması gerekmektedir.

Söz konusu etkinliğin davet mektubu ve programı TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr), Dış Ekonomik İlişkiler Dairesi sayfasındaki ‘’ Diğer Duyurular’’ başlığı altında yer almaktadır.

Foruma katılmak isteyen üyelerimiz Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı’ndan Madina Karabaeva ile (Tel: +996 312 661 360 veya e-mail: diec@mfa.gov.kg) ya da Türkiye’deki Kırgızistan Büyükelçiliği ile (0312 491 35 06-17) irtibata geçebilirler. Organizasyon ve diğer konular için Ulan Adamaliev ve ya Asel Albanova (+996 312 623 585 ve +996 312 662 300 veya minselhoz@inbox.ru, asel.albanova@gmail.com) ile temas edilmesi gerekmektedir.

Foruma ilgili detaylı bilgiler www.apsp.kg adresinde yer almaktadır.

Saygılarımızla,