* Kırgızistan`a Yönelik Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kırgızistan`a Yönelik Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hk.

Sayın Üyemiz,

Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Kırgızistan'a gerçekleştireceği resmi ziyaret ile eş zamanlı olarak, Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN'ın katılım, TİM ve TUSKON organizasyonuyla, 9-10 Nisan 2013 tarihlerinde Kırgızistan’ yönelik Ticaret ve Müteahhitlik heyeti programı düzenlenecektir,

Söz konusu heyete hazır giyim ve konfeksiyon, kimyevi maddeler ve mamulleri, elektrik- elektronik, makine ve bilişim, halı, tekstil ve mamulleri, mücevher, deri ve deri mamulleri, ağaç mamulleri ve orman ürünler, hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri, iklimlendirme sanayi, makine ve aksamları, çelik ve demir, demiş dışı metaller sektörleri başta olmak üzere uluslar arası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların iştirak edebilecektir.

Heyet Programı kapsamında, Türkiye’den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş Forumu’nun yanı sıra, söz konusu ülkedeki girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmekte olup söz konusu programın gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da artırmayı amaçlayan firmalarımız için önemli bir fırsat oluşturacağı ifade edilmektedir.

Heyet katılmak isteyen firmaların en geç 4 Nisan 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne (Ebru Atamer Tel:0312 447 27 40/161, E-Mail:oaib-pr@oaib.org.tr) başvurmaları gerekmektedir.