* Kırgızistan`da Düzenlenecek İhale Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kırgızistan`da Düzenlenecek İhale Hk.

Sayın Üyemiz,

Kırgızistan Cumhuriyet Hükümeti Jeoloji ve Maden Kaynakları Devlet Ajansı tarafından, 28 Ağustos 2012 tarihinde Celal-Abad ve Issık Göl bölgelerinde yer alan 12 altın maden ocağını işletme ve jeolojik araştırma projeleri için ihale yapılacaktır. Söz konusu ihalenin geçerliliği Ekonomi Bakanlığımız ve Bişkek Ticaret Müşavirliğimizce de teyit edilmiştir.

Projelerle ilgili detaylı bilgiler ve Kırgızistan Cumhuriyeti Hükümeti Jeoloji ve Maden kaynakları Devlet Ajansı`nın resmi sitesinin linki Birliğimiz (www.tobb.org.tr) Dış Ekonomik İlişkiler Dairesi`nin web sitesindeki "Diğer Duyurular" bölümünde yer almaktadır.