* Kırgızistan İhaleleri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kırgızistan İhaleleri Hk.

Sayın Üyemiz,

Kırgız Cumhuriyeti Oş İli Özgün ilçesinde bulunan kabuk kireçtaşı Sarı-Taş yatağının beş kısmının işletilmesi amacı ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti’ne bağlı Jeoloji ve Mineral Kaynaklar Devlet Kurumu tarafından, toprak altı kullanma hakkının açık artırmaya çıkarılacaktır.

Söz konusu açık arttırma, Oş ili Özgün ilçesinin Jalpaktaş muhtarlığı Tuz-Bel köyünde 20 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olup, açık artırmaya katılım şartlarına ilişkin bilgiler www.geology.kg adresinde yer almaktadır.