* Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyonu 8. Dönem Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyonu 8. Dönem Toplantısı

Değerli Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atfen TOBB’dan alınan yazıda, Türk-Kırgız Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu 8. Dönem Toplantısı'nın Aralık ayında Bişkek'te gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

15.08.2013 tarihinde imzalanan 7. Dönem Toplantı Protokolü TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr ) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları—Ülke Duyurulan-Kırgızistan" bölümünde yer almaktadır.

Söz konusu toplantıda kullanılmak üzere, Kırgızistan ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm önerileri ile ilgili Ekonomi Bakanlığımıza görüş bildirmek isteyen üyelerimizin 11 Kasım 2014 Salı günü mesai bitimine kadar görüşlerini kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.