KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI 15 KASIM 2019’A UZATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI 15 KASIM 2019’A UZATILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ulusal Tarım Stratejisi Kırsal Kalkınma Planı çerçevesinde; yürütülmekte olan kırsal kalkınma çalışmalarının etkinliklerinin artırılması ve kırsal toplumda belirli bir kapasitenin oluşturulması hedefiyle 02 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 13. Etap başvuruları 26 Eylül 2019 tarihli Resmi Gazete’ de yayınlanan tebliğ ile 15 Kasım 2019 tarihine kadar uzatılmıştır.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesine ilişkin 2016/8541 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında yürütülecek olan 13.Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ gereğince; 81 il kapsamında kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak için gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik yatırımlara yönelik olarak bu rehberde belirtilen usul ve esaslar doğrultusunda hazırlayacakları hibe başvurularının il ve Bakanlık düzeyinde değerlendirilmeleri sonucunda uygun bulunanlar bütçe imkânları dâhilinde programa alınacak ve hibeye esas proje tutarlarının % 50’si hibe desteği olarak program bütçesinden karşılanacaktır.

Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimiz Tarım-Orman Müdürlükleri’nden detaylı bilgi alabilirler.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.