KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE VERBİS KAYDI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENECEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE VERBİS KAYDI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENECEK

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde düzenlenen Kişisel Verilerin Korunması ve VERBİS Kaydı Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden) 15 Eylül 2020 Salı, Saat: 14.00’te düzenlenecek.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu kapsamda KOBİ’lerin yükümlülükleri hakkında bilgi verilecek ve son kayıt tarihi büyük ve orta ölçekli işletmeler için 30/09/2020, mikro ve küçük ölçekli işletmeler için 31/03/2021 olan VERBİS kaydı* anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır. *VERBİS (Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi) kaydı ilgili ekran görüntüleri üzerinden anlatılacaktır.

Seminere https://tobb-org.zoom.us/j/99241766144

(Şifre: 819854) linkinden katılabilirsiniz. Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Ek bilgiler