KIZ KARDEŞİM PROJESİ HİBE PROGRAMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KIZ KARDEŞİM PROJESİ HİBE PROGRAMI

Birliğimiz liderliğinde, kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının sağlanması amacıyla, Habitat Derneği ve Coca Cola Türkiye işbirliğinde Kız Kardeşim Projesi yürütülmektedir.

Kız Kardeşim Projesi kapsamında,81 ilden seçilecek yeme-içme sektöründe yer alan 30 kadın girişimcinin desteklenmesi, ürettikleri lezzetlerin tanıtılması, görünürlük faaliyetlerinin ön plana çıkarılması ile sosyal ve ekonomik konumlarının güçlenmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında, yeme-içme sektörüne yönelik çalışan, halihazırda işletme sahibi olan kadın girişimciler işletmelerini geliştirebilmeleri için toplamda 765.000 TL'lik iş geliştirme hibesiyle desteklenecektir.

29 Girişimci kadın 25 Biner TL
1 Girişimci kadın 40 Bin TL jüri özel ödülü,
Başvuru Tarihleri: 15 Kasım 2020 – 15 Ocak 2021
Başvuru Değerlendirme Tarihleri: 20 Ocak 2021 – 10 Mart 2021

Projeye ilişkin detaylı bilgi ve başvuru şartlarına https://kizkardesim.net/kiz-kardesim-hibe-programi/ adresinden ulaşılabilecektir.