KOBİ`LER İÇİN HİBE DESTEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOBİ`LER İÇİN HİBE DESTEĞİ

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accelerator) Programı'nın başvurulara açıldığı iletilmektedir.

AR-GE ve inovasyon faaliyetlerine hibe desteği sağlayan programın Türkiye Koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yapılan yapılmaktadır. Program kapsamında KOBİ'ler tarafından hazırlanan projelere 2,5 milyon Avro'ya kadar hibe verilmekte; ayrıca 15 milyon Avro'ya kadar girişim sermayesi alma imkanı da sağlanabilmektedir. Destek oranı; hibe seçeneği için proje bütçesinin %70'idir. Konu hakkında detaylı bilgi ile irtibat noktaları TÜBİTAK tarafından hazırlanan ve ekte bulunan bilgi notunda yer almaktadır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

KOBİ`LER İÇİN HİBE DESTEĞİ